Vara 2009 in Thassos



Daca vara asta doriti sa mergeti in Thassos, ei bine trebuie sa stiti ca va astept in spatele unui bar, langa o piscina. Acasa.


Pe de alta parte daca doriti sa va faceti petrecere de inainte de nunta/nunta/dupa nunta, ziua de nastere, team buildingul, vacanta in Thassos, sunt aici si va ajut cu orice aveti nevoie.
Pentru vara 2009 rezervarile le puteti face la contact@esperides-thassos.com sau imi puteti da un mail in dulcea limba romana si eu va comunic toate detaliile. Pana in vara voi posta traseele pentru cei care merg pentru prima oara in Thassos, incerc sa pun si costurile de ferry + alte detalii:)
Mai e putin. Ah! Unele hoteluri sunt deschise de Paste. Inca nu am o lista dar putem sa ne interesam.

Comments

Draga Mihaela,
tocmai ma pregateam sa-ti scriu un e-mail in care sa te rog sa-mi recomanzi niste hoteluri/pensiuni dragute in Thassos...cand am intrat pe blog (pe care nu-l mai vizitasem de muulta vreme... rusine sa-mi fie!) si am vazut noutatile.
In primul rand felicitari...sa inteleg ca toata vara te vei muta acolo...
Ma bucur pentru tine!
Revenind la vacanta pe care o planuim noi... In luna aprilie voi naste o fetita si ne-am gandit sa mergem in septembrie in Thassos in formula completa, adica eu, Alex (sotul din dotare), Maia (the bebe to be) si soacra-mea.
Eu mi-as dori sa stam la o pensiune undeva dragutz eventual pe un deal de maslini. Do u have anything in mind??? asa la prima vedere, oricum voi lua lista cu hoteluri propuse de tine si ma voi documenta mai mult.
Astept cu nerabdare trseele si celelalte informatii pe care le vei posta. Si sper sa nu te superi daca mai revin cu intrebari...
Merci si o zi buna!
Mikidos said…
Nora >:D< face un bebe! Ce frumoasa veste! Hai sa iti zic (dar da mi si mail ca sa vb intre noi, hihi), in septembrie oficial se cam incheie sezonul. Cel mai bine este sa stai undeva aproape de un supermarket (adica Skala Rachioni) ca sa iti fie usor cu bebe. Tavernele sunt deschise inca, dar septembrie e o luna mai "retrasa" ceea ce e minunat pt voi si bebe. Iti dau o adresa de mail unde sa trimiti o cerere de oferta, dar mai ai putintica rabdare ca oi pleca acolo si ma interesez. La pensiuni poti gasi un fel de casute cu doua camere si bucatarie. Sunt aproape de plaja si ai si taverna langa unde sa poti manca. Mai caut si tinem legatura. Va pup.
You are the best, girl!
Dar asta o stiai deja ;-)
Very nice blog an beautiful pictures. I have one about Thassos, pls. take a look www.nikanaflight.blogspot.com
Best regards, Ana
Mihaela said…
Anul asta mergem si eu in Thassos am rezervat camera la Esperides. Astept detalii despre drum.
Poze foarte frumoase..
NE VEDEM IN THASSOS!!!
Mihaela said…
Mergem si NOI..a fost o greseala de tipar:)

Popular Posts