Ei in Thassos



Toata lumea care a mers pe insula s-a intors acasa cu un singur gand. Sa ne mutam in Thassos. Acolo este magia. As pleca acum. Mi-as lichida toate cele si m-as urca in masina. Nu m-as uita inpoi. In ultima vreme am schimbat multe in viata mea. Insula asta este casa mea cumva intr-un fel pe care nu il pot explica. Oana se bucura cand aude ca toti ai mei care au fost pe insula sunt fascinati. Si ei ii e dor de Thassos..Ascult piesa verii noastre si imi dau seama ca pentru mine plecarea pe insula a fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla. Acolo am fost eu. Cu bune si rele. Acolo nu mi-a lipsit nimic. Anul trecut. I-am avut langa mine pe cei mai dragi oameni, am avut surorele mele in varsta de 6 ani si am avut..tot. Singura. Ca de obicei.
Sunt singura in cele mai bune momente ale vietii mele. Vacantele mele sunt cu mine. Revelionele si sarbatorile mele sunt cu mine. In egoismul meu aleg sa fac un copil ca sa nu mai fiu singura niciodata. Vreau sa imi duc copilul pe insula, sa urcam munti si sa cantam in masina fara sa ne pese de nimic.
Si da, Thassos este casa noastra.

Comments

Zuzu said…
super blog!

sbscriu la tot ce ai scris despre insula asta minunata.

merg acolo de 20 de ani(eu am 23) si nu ma satur de ea. iar daca intr-un an nu ajung fie si 4-5 zile in thassos, aia nu e vara pentru mine, ceva imi lipseste...
Anonymous said…
Caut o destinatie pentru vacanta. Mai intereseaza o insula greceasca, poti sa-mi spui mai multe? sa ma convingi?
Mikidos said…
@ andrei - cred ca vei gasi destule argumente aici ca sa te convingi..Toate insulele au ceva deosebit, dar asta ne place noua. Cauta pe blog si o sa gasesti o multime de chestii interesante:)
Delia said…
eu cum ajung acolo? ca mi-ai facut o poftaaa!!!!
Mikidos said…
cu masina! te decizi si iti zic tot:))
Delia said…
hmm, n-am, poate la anul cand ne vom cumpara masina.
las ca visez deocamdata si ma duc la paris intre timp:).
Anonymous said…
E foarte frumos in Thassos..E speciala si pentru mine..a fos una din cele mai frumoase vacante cea din vara lui 2008 in Thassos.A ales la intamplare un hotel pe net si am ajuns in Thassos..M-am indragostit la prima vedere
dannas said…
e dragoste la prima vedere....e superba....e calma, te linisteste...dar e si misterioasa...si parca nu stai locului si vrei sa o descoperi...e unica....acum 4 ani debarcam prima data...venind dinspre kavala..la plecare mi-am jurat ca ma voi reintoarce...iar peste trei zile...pot spune ca mi-am tinut promisiunea....Thassos venim!!!

Popular Posts