Si pentru cei care stau la Esperides

Daca sunteti norocosi si ati ajuns devreme pe insula, adica pana in 12, nu va grabiti sa ajungeti la hotel pentru ca nimic nu e mai bun dupa o noapte de condus decat o cafea in Limenas, pe malul marii, la terasele abia deschise.
De unde va lasa Ferry, mergeti in stanga si intrati in oras, lasati masina in prima parcare mare pe care o vedeti si asa, cu ochii lipiti de somn, luati la pas Limenasul, pe malul marii, pe langa barci si barcute.
La cafeaua cu lapte care e un frapeu (caci au grecii o manie cu frapeurile) incercati si o placinta cu crema de vanilie, se numeste cream pie si este ..cum sa zic..imi ploua in gura.
Magazinele se dechid pe la 9-10, deci merge o tura de clatit ochiul.
Drumul catre hotel este inspre Prinos. Deci plecati din Limenas si o sa fie o intersectie, 8 km pana la Panagia (spre Makriamos) si un alt indicator catre Prinos, adica si catre Esperides. Hotelul e cam la 4 km de Limenas, pe partea dreapta, inainte de hotel o sa vedeti o curte plina cu statui de marmura si alte minuni. Acolo locuieste un cal superb..alb cu maro..il stiu de acum doi ani..
Nu mai stiu ce sa va scriu..decat ca si pe mine ma asteapta insula aia zi de zi..si nu vreau sa ma astepte in zadar, ca nu e frumos sa planga valurile dupa mine.

Comments

Alia said…
Buna,
S-ar putea sa plec joi catre Thassos si mi-ar fi de mare folos ceva sfaturi. Daca ma poti ajuta, iti multumesc tare mult.
Unde sa ma cazez? exista vreun hotel cochet, dragut... cu vedere la mare...?
Sa ramanem cazati in Limenas si sa mergem la plaja prin alte locuri? sau sa ne cazam in alta parte? Dupa Limenas care e cel mai animat orasel?

Unde se papa cel mai bun peste si alte bunataturi gen kleftiko?

Multumesc frumos. :)

Popular Posts